Alüminyum Jaluzi Perde

Kullanışlı, temizliği kolay ve estetik bir perde modeli olan Alüminyum Jaluzi Perde çeşitleri uygun fiyat garantisi ve güvenli alışveriş sistemi ile burada.

Alüminyum Jaluzi Perde

Jaluzi perdeler alüminyum bant seçeneklerinden imal edilir. Geniş renk yelpazesi, ışığa hükmediş biçimi ile ofis ve evler için ideal bir çözümdür. Bantların hareket kabiliyetleri, içeri giren ışığı dilediğiniz ölçüde ayarlamanıza yardımcı olur. Tüm jaluzi perde modelleri kullanıldığı yerde tek başına kullanıcının tüm ihtiyacına cevap verir.

Alüminyum jaluzi perdelerin 16 mm ve 25 mm bant seçenekleri bulunur. Perde temel olarak yüksek mukavemetli çelik üst kasa, birbirine paralel hareket eden ve merdiven ipleriyle yönlendirilebilen bantlar, alt kasa, kontrol çubuğu ve çekme ipinden oluşmaktadır. 

Elastikiyet kabiliyeti yüksek bantlar, alüminyum oranı fazla, özel bir alaşımdan üretilmektedir. Bantlara kazandırılan bombeli yapı, perdenin kapandığında daha örtücü olmasını sağlar. Bantların oldukça ince oluşu toplandığında diğer perdelere göre daha az yer kaplamasına, esnek oluşu ise yıkanmasının ve temizliğinin kolaylıkla yapılmasına olanak sağlar. 

Alüminyum jaluziler maksimum 220 cm eninde en fazla 400 cm boyunda üretilmektedir. Ölçünüz bu maksimum ebatları aşıyor ise istenilen ölçüyü bölerek siparişinizi verebilirsiniz.

Alüminyum Jaluzi Perde Alırken Nelere Dikkat Edilir?

Kaliteli alüminyum jaluzi perde, bakıldığında bantları yere paralel bir şekilde dalgasız ve dimdik görünüm sergiler. Bantları hareket ettirmek için kullandığınız çubuğu çevirdiğinizde sessiz ve takılmadan çalışır. Kolay toplama yapar. Perde içinde kullanılan mekanizma, ip, merdiven türü donanımlar batlar ile aynı renktedir. En önemli özelliği ise bantları kapattığınızda tam örtücüdür ve içerisini kesinlikle göstermez.

Alüminyum Jaluzi Perde Temizliği

Alüminyum jaluziler çift taraflı yöne dönme özelliğine sahip olup kapalı konumdayken ıslak bir bez yardımıyla temizlenebilir.

Alüminyum jaluzilerinizin şeritlerini kapatıp toz alıcı tüylerle temizliğini yapabilirsiniz. Diğer bir temizleme şekli olarak metal jaluzileri düzgün bir zemine yayarak sabunlu su püskürterek veya tamamen kapalı konuma getirerek küvet gibi su dolu bir şeyin içerisine daldırıp yıkayabilirsiniz .

Perde bantları alüminyum olduğu için paslanmaz fakat jaluzinin alt ve üst kasasını yıkama işleminden sonra kurulayınız. Yıkama sırasında deterjan kullandıysanız perdeyi yerine asarak bantları açık şekilde kurumaya bırakınız. Aksi taktirde birbirine yapışan bantları ayırma esnasında bant üzerindeki boyalarda bozulma olabilir. Perdenizi en iyi bu şekilde temizleyebilirsiniz.